d’ Olde Togers halen verkeerstoren naar Oosterstreek

terug
Geplaatst op 4 januari 2017

Oosterstreek – De verkeerstoren en entreebord uit Verkeerspark Assen doken rond de jaarwisseling op in Oosterstreek, oudejaarsvereniging ‘d Olde Togers ontvreemde de objecten voor haar stunt.

Deze ludieke actie sluit aan op eerdere gebeurtenissen rondom de verkeerssituatie in het dorp. Een snelheidsdisplay heeft automobilisten bewust gemaakt van hun snelheid. De resultaten daarvan waren op z’n zachts gezegd niet goed en de buurtvereniging heeft daar samen met het Jeugdhonk werk van gemaakt. Het gevolg daarvan is dat het Buurtlabel Verkeersveiligheid is uitgereikt. Om deze acties extra kracht bij te zetten heeft de oudejaarsvereniging hierop ingespeeld middels deze actie.

Naast de stunt werden er presentjes uitgereikt aan de 65 plussers en waren er fruitmanden voor de zieken in het dorp. Ook gaven de mannen weer diverse cadeaus weg. Zo waren er nieuwe biljartballen voor de biljartvereniging, een dartkabinet voor de voetbalvereniging, een accuboormachine voor de toneelvereniging en cheques voor de speeltuin, aerobic en feestvereniging. Daarnaast heeft het jeugdhonk een financiële bijdrage gekregen voor een uitje met de kinderen, naar verluid zullen zij proberen om hun rijbewijs te behalen in attractiepark Duinen Zathe. Een deel van dat park is omgetoverd tot trapcircuit zo als dat was in het voormalige Verkeerspark Assen.

Delen via:
Facebook Twitter Google+