Krantenbericht betreffende stunt 2015

terug
Geplaatst op 30 december 2015

Rond de jaarwisseling vindt een vergadering plaats tussen een delegatie van de gemeente Weststellingwerf en Plaatselijk Belang Oosterstreek. Onderwerp is de langverwachte overname van het café.‘’De kans is zeer groot dat er gebeurtenissen gaan plaatsvinden die de toekomst van Oosterstreek en haar café en dorpshuis voorgoed zullen veranderen. Om de inwoners van het dorp allemaal te kunnen bereiken zal de vergadering plaatsvinden tijdens onze stunt’’ aldus voorzitter Jurwin de Vries van oudejaarsploeg ‘d Olde Togers. Een ieder die geïnteresseerd is in de vergadering dan wel de stunt is hierbij uitgenodigd. Na afloop zal er op een passende locatie een spetterend feest plaatsvinden om het nieuwe jaar goed in te luiden.

Delen via:
Facebook Twitter Google+