Toger uitje 2015

terug
Geplaatst op 15 december 2015

Jordy geniet van zijn "verjaardag"

Voor jordy begint de het uitje goed. Hij viert namelijk zijn “verjaardag”

Al een paar weken geleden zijn we met een groep van 16 togers op uitje geweest naar Dieka Markelo. Voorafgaand hebben we een bodem opgebouwd bij Happy grill in Pesse.
Waar we luidkeels gezongen hebben voor alle jarigen in het restaurant inclusief de “Jarige” die wij meegenomen hadden. Dit jaar was dit Jordy Evers. Na we onze bodem gezet te hebben zijn we weer in onze busjes gestapt en richting Dieka gereden.

Onderweg werden de nodige groene flesjes geleegd. En aangekomen in bij de gigantische, 11 zalen tellende discotheek kon het feest losbarsten. onze “jarige” besloot vrijwel gelijk een gigantische peul op te zoeken waardoor hij aan het einde van de avond de hele avond niet anders dan dood bier heeft genuttigd. Gelukkig had hij hier zelf niet veel last van.

Met z'n allen op de bar rand in de molenbar tijdens het uitje in dieka

Met z’n allen op de bar rand in de molenbar

De favoriete zaal van het complex was geloof ik toch wel “de molenbar”. Onder genot van foute meezingers hebben we een groot deel van onze tijd op de barrand gestaan. Rond half 4 zaten we weer in de busjes terug naar huis. en rond 6 uur waren de meesten (op 3 man na) weer thuis. Die overgebleven 3 hebben nog even nagezeten tot ongeveer half 11, waarna er dan toch echt een einde kwam aan het uitje.

Delen via:
Facebook Twitter Google+